Meer artikelen
Druk verkeer en files richting Winterberg vermijden. Lees onze tips

Druk verkeer en files richting Winterberg vermijden. Lees onze tips

Op de A46 bij Meschede de snelweg verlaten en via Bödefeld of Eslohe naar Winterberg rijden.\n-> Voorbij Bestwig de B7 verlaten en via Elpe en Siedlinghausen naar Winterberg rijden.","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[{"offset":3,"length":114,"style":"BOLD"}],"entityRanges":[],"data":{}},{"key":"50la1","text":"","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{}},{"key":"dom0u","text":"3. Parkeren in Winterberg. In Winterberg zijn 7 grote parkeerplaatsen vlakbij de pistes . Hier kun je gratis parkeren. Ze zijn goed verdeeld over Winterberg en je kunt kiezen wat voor jouw de beste plek is om te parkeren als je gaat skien. ","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[{"offset":3,"length":22,"style":"BOLD"}],"entityRanges":[],"data":{}},{"key":"cg375","text":"\nParkplatz P1 \nAm Waltenberg 69 \n59955 Winterberg","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[{"offset":1,"length":12,"style":"BOLD"}],"entityRanges":[],"data":{}},{"key":"ckgon","text":"","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{}},{"key":"9f3fq","text":"Parkplatz P2 \nAm Waltenberg 93 \n59955 Winterberg","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[{"offset":0,"length":12,"style":"BOLD"}],"entityRanges":[],"data":{}},{"key":"fv27i","text":"","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{}},{"key":"3bljt","text":"Großraumparkplatz P3 \nAm Waltenberg 115\n59955 Winterberg","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[{"offset":0,"length":20,"style":"BOLD"}],"entityRanges":[],"data":{}},{"key":"4mn87","text":"","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{}},{"key":"6se31","text":"Großraumparkplatz P4 \nAm Waltenberg 115 \n59955 Winterberg","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[{"offset":0,"length":20,"style":"BOLD"}],"entityRanges":[],"data":{}},{"key":"38eoq","text":"","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{}},{"key":"easu7","text":"Parkplatz P5 \nIn der Renau 10 \n59955 Winterberg","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[{"offset":0,"length":12,"style":"BOLD"}],"entityRanges":[],"data":{}},{"key":"3b6sa","text":"","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{}},{"key":"e5uk1","text":"Parkplatz P6\nRemmeswiese 10 \n59955 Winterberg","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[{"offset":0,"length":12,"style":"BOLD"}],"entityRanges":[],"data":{}},{"key":"b92l3","text":"","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{}},{"key":"cmkb1","text":"Parkplatz P7\nIn der Büre 32 \n59955 Winterberg","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[{"offset":0,"length":12,"style":"BOLD"}],"entityRanges":[],"data":{}},{"key":"ajsfi","text":"","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{}}],"entityMap":{}}" style="white-space: pre-wrap;">
Het kan op de wegen naar Winterberg, vooral op vrijdagmiddag, zondag en in de schoolvakanties erg druk zijn. We geven je een aantal tips en alternatieve routes om de drukte en files te vermijden, met name op het laatste gedeelte op de route.

Het grootste knelpunt was voorheen als je van de snelweg afkwam. Daar kom je door een aantal dorpjes en vooral Bestwig was een gaf vertraging. Gelukkig is daar eind 2019 verandering in gekomen doordat de snelweg nu een stuk verder doorloopt en je niet meer door Bestwig hoeft.

Dit nieuwe stuk snelweg bevat ook nog een (letterlijjk) hoogtepunt! Het is het hoogste dalviaduct van de deelstaat Noordrijn Westfalen en meet 115 meter hoog.
De grootste knelpunten zullen zijn bij Bestwig en tussen Olsberg en Winterberg.

Op de website van Vakantie in Winterberg staan veel tips om files te vermijden met alternatieve routes. Daarnaast ook alles openbare parkeerplaatsen in Winterberg bij de pistes en in het centrum.


Dit is onze eigen website met de scherpste prijs. Klik hier voor onze accommodaties of stel ons persoonlijk een vraag. Of lees verder met , of ga naar het overzicht van alle artikelen.

Gepubliceerd 26-01-2021 / Copyright © WinterbergNu