Meer artikelen
Hoe sneeuwzeker is Winterberg

Hoe sneeuwzeker is Winterberg

Winterberg is de laatste jaren sneeuwzeker geworden. Skiliftkarussell Winterberg garandeert sneeuw van half de december tot half maart door onder andere de inzet van 400 sneeuwkanonnen. Ieder jaar wordt geinvesteerd in het hele skigebied. Een voorbeeld is dat oude sneeuwkanonnen worden vervangen door nieuwe die stiller, zuiniger en efficienter zijn. Daarnaast zijn de pistenbully's nu voorzien van een gps-systeem om de pistes optimaal te kunnen prepareren en waar repareren.

Nieuw zijn de 'snowfactories'

Ook is de kennis van het sneeuwmaken enorm vergroot en doet men er in Winterberg alles aan om de sneeuwhoogte- en kwaliteit zo hoog mogelijk te houden. Doel is om het skigebied in Winterberg om jaarlijks de liften en pistes open te hebben van half december tot eind maart en te kunnen skiƫn.


Ben je op zoek naar uitgebreide informatie over de sneeuwzekerheid, het gegarandeerde aantal skibare dagen en hoe dit bereikt wordt dan kun je dat nalezen op de website van Vakantie in Winterberg. Deze website biedt een schat aan informatie over Winterberg in ieder seizoen.

Lees verder:

Dit is onze eigen website met de scherpste prijs. Klik hier voor onze accommodaties of stel ons persoonlijk een vraag. Of lees verder met , of ga naar het overzicht van alle artikelen.

Gepubliceerd 26-01-2021 / Copyright © WinterbergNu